Aut. Psykolog

Bo Schønemann

Mediem af

Dansk Psykolog Forening

PSYKOLOG

Velkommen til hos psykolog i Kolding Bo Schønemann:

Jeg hedder Bo Schønemann, er uddannet psykolog fra Århus i 2001 og er autoriseret af Psykolognævnet. Desuden er jeg medlem af Dansk Psykolog Forening.

 

Jeg har flere terapeutiske efteruddannelser, men arbejder primært ud fra den kognitive metode, som jeg også underviser i på egne kurser.

 

Jeg har mange års erfaringer fra det kommunale område med at foretage individuelle psykologiske undersøgelser med personlighedstest samt kognitive og neuropsykologiske test. Desuden har jeg stor erfaring i at udarbejde forældrekompetence-undersøgelser – ligesom jeg har udfærdiget undersøgelser for adoptanter.

 

Jeg har gennem mange år arbejdet med en bred palette af supervisionsopgaver for både kommuner og institutionspersonale – specielt inden for det specialpædagogiske felt.

 

Desuden har jeg været tilknyttet en række større private virksomheder, hvor jeg har tilbudt terapi og stresshåndtering til diverse personalegrupper.

 

Jeg tilbyder samtaleterapi til private både med og uden henvisning fra egen læge i min psykologpraksis på Gormsvej 6, 6000 Kolding, hvor du kan køre til direkte fra motorvejen uden at skulle gennem Kolding by – såfremt du kommer udenbys fra. Du er velkommen til at ringe eller skrive for en uforpligtende snak, inden at du vælger at starte et samtaleforløb.